Onderhoud, reiniging en reparatie voor Laserprinters en Inktjet Printers in Hengelo e.o.

ITHC is uw betrouwbare partner voor het onderhouden, reinigen en repareren van laserprinters en inktjet printers. Of u nu een moderne laserprinter heeft of een apparaat dat al jarenlang trouw dienst doet, zorgen ervoor dat uw printer optimaal functioneert.

Van het vervangen van onderdelen tot het oplossen van storingen, wij hebben de expertise om uw printer in topconditie te houden. Met een snelle responstijd en een betaalbaar tarief bedienen wij de regio’s Hengelo, Almelo, Borne, Enschede, Delden, Oldenzaal, Losser, Nijverdal en Wierden. Een storing of onderhoud aanvragen? Bel direct 074 – 256 94 10.

Vervangen van Transferbelt

De transferbelt is een essentieel onderdeel van uw laserprinter en zorgt voor de juiste overdracht van toner op het papier. Na verloop van tijd kan de transferbelt versleten raken of beschadigd raken, wat resulteert in kwaliteitsproblemen met de afdrukken. ITHC vervangt de transferbelt, waardoor de afdrukkwaliteit wordt hersteld en uw printer weer soepel functioneert.

Vervangen van Fuser

Een fuser-unit is een belangrijk onderdeel van een printer, met name bij laserprinters. Het is verantwoordelijk voor het smelten en permanent hechten van de toner op het papier, waardoor de afdrukken duurzaam en veegbestendig zijn.

De fuser-unit bestaat uit twee belangrijke onderdelen: de verwarmingsrol en de drukrol. De verwarmingsrol wordt verwarmd door een lamp, terwijl de drukrol zorgt voor de nodige druk om de toner op het papier te smelten.

Er kunnen verschillende problemen optreden met de fuser-unit. Een veelvoorkomend probleem is dat de verwarmingsrol niet goed opwarmt of oververhit raakt. Dit kan leiden tot vlekken of strepen op de afdrukken. Een andere mogelijkheid is dat de drukrol versleten raakt, waardoor de toner niet gelijkmatig op het papier wordt aangebracht en er afdrukkwaliteitsproblemen ontstaan.

Daarnaast kunnen er ook papierstoringen optreden als gevolg van een defecte fuser unit. Als het papier niet soepel door de fuser unit wordt geleid, kan het vastlopen of kreukelen, waardoor de printer niet meer goed functioneert.

Kortom, de fuser unit is verantwoordelijk voor het smelten en hechten van de toner op het papier, en problemen met dit onderdeel kunnen leiden tot afdrukkwaliteitsproblemen, papierstoringen en andere storingen in de printer. Fuser laten vervangen? Bel 74 – 256 94 10 of stuur een bericht naar info@ithc.nl.

Printer reparatie en storingen oplossen

Het kan voorkomen dat uw printer te maken krijgt met storingen die de werking ervan belemmeren. We hebben meer dan 17 jaar ervaring en zijn in staat om vrijwel iedere storing op te lossen, ongeacht het merk of model van uw printer. Of het nu gaat om een papierstoring, een vastgelopen cartridge of een andere technische kwestie, wij staan klaar om de problemen te identificeren en snel en efficiënt op te lossen, zodat u snel weer aan de slag kunt.

Lekkende toner en vastzittend papier

Lekkende toner en vastzittend papier kunnen veelvoorkomende problemen zijn bij laser- en inktjet printers. We hebben ruime ervaring in het aanpakken van deze problemen. ITHC kan lekkende tonercartridges vervangen, de printer grondig reinigen om achtergebleven tonerresten te verwijderen en vastzittend papier veilig en efficiënt verwijderen, zonder verdere schade aan uw printer te veroorzaken.

Laserprinter resetten

Als uw printer vreemd gedrag vertoont, zoals het weergeven van foutmeldingen of het niet reageren op opdrachten, helpt het resetten van de printer soms om de problemen op te lossen. ITHC is bekend met de resetprocedures van verschillende printermerken en -modellen. We volgen de juiste stappen om uw printer te resetten en de normale werking te herstellen.

Bij ITHC begrijpen we dat een goed functionerende printer essentieel is voor uw dagelijkse werkzaamheden. We staan klaar om u te ondersteunen bij het onderhoud, de reiniging en de reparatie van uw laserprinter of inktjet printer, ongeacht het merk of model. We bieden een dekking in de regio’s Hengelo, Almelo, Borne, Enschede, Delden, Oldenzaal, Losser, Nijverdal en Wierden.

Onderhoud of reparatie nodig? Bel 74 – 256 94 10 of stuur een bericht naar info@ithc.nl.