Canon cartridge

Veel moderne printers hebben geen losse inkt meer, maar cartridges. Wil je ook niet altijd te veel betalen voor een cartridge? Kijk dan naar ons assortiment en vind de juiste cartridge voor jouw Canon printer. De Canon Cartridge specialist van Hengelo en omgeving 

Canon cartridges

Wij hebben een breed assortiment als het gaat om cartridges voor Canon. Je hebt de keuze tussen verschillende maten, volumes en vormen. Voor elke soort Canon printer hebben we wel een cartridge die geschikt is. Als je niet zeker weet welke Canon cartridge je nodig hebt voor je printer kan je om hulp vragen. Die hulp kunnen we bieden in de winkel en als je ervoor kiest om via de webshop te bestellen is het mogelijk om te chatten met een medewerker. 

Kwaliteit Canon cartridge 

De cartridges die wij verkopen zijn zowel originele Canon cartridges als huismerk Canon cartridges. Ondanks het feit dat wij cartridges verkopen van het originele merk van Canon, kan je er ook voor kiezen om te gaan voor huismerk cartridges. Deze cartridges zijn voller, omdat wij de cartridges 100% vullen. Hierdoor gaan ze langer mee. Ook zijn deze cartridges goedkoper, maar hebben ze nog steeds dezelfde kwaliteit als de originele Canon cartridges. 

Onze cartridges 

Naast de merk cartridges van Canon, hebben wij huismerk cartridges die ook geschikt zijn voor de printers van Canon. Echter zien de huismerk cartridges er anders uit dan de cartridges van Canon. Dit komt door de regel die geldt voor het uiterlijk van nieuw geproduceerde cartridges. Ondanks dat het uiterlijk anders is lijdt dat niet onder de kwaliteit van de cartridges. Ze functioneren naar behoren en daarom kunnen wij garanderen dat je geen verschil zal merken. Het enige verschil dat je merkt zit in je portemonnee. Onze huismerk cartridges zijn goedkoper dan de originele Canon cartridges.