Epson Inkt

Epson Inkt

Heeft u inkt nodig voor uw Epson printer? ITHC is de winkel voor al uw printerbenodigdheden. Wij hebben een fysieke winkel, maar wij zijn ook online te vinden. Dus zoekt u goedkope printerinkt? Gebruik dan de beste kwaliteit inkt en toners uit ons assortiment, want wij hebben het allemaal.

Bestel Epson printer inkt

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten printer inkt van het merk Epson te koop. Voorbeelden zijn Epson inktcartrdiges, Epson tonercartridges en Epson drum units. U kunt ook kiezen voor ons huismerk cartridges. Deze zijn in tegenstelling tot de originele cartridges 100% gevuld en hierdoor kunt u ook meer pagina’s afdrukken. Daarnaast is de kwaliteit even goed als bij de originele cartridges en bent u ook nog goedkoper uit. 

Welke Epson inkt heeft u nodig?

Mocht u twijfelen welke Epson inkt u nodig heeft voor uw printer, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. U kunt ook eerst zelf proberen te zoeken welke inkt u nodig heeft. Door het merk van uw printer in het zoekvenster hierboven in te vullen, wordt er aangegeven welke inkt u nodig heeft.  

Wat als mijn Epson inkt niet werkt?


Wanneer uw Epson Inkt niet werkt zoals het hoort te werken, kunt u contact met ons opnemen. In 90% van de gevallen kunnen wij het probleem verhelpen via de telefoon of e-mail. Als dit niet lukt geven wij u een vervangend product. Wij geven een levenslange garantie op de cartridges wanneer deze defect blijken te zijn.

Over ITHC

Inkt-en-toners.nl is gevestigd in Hengelo. Lokale ondernemers kunnen bij een bestelling van €29,- gebruik maken van gratis verzending. Door onze vestiging in Hengelo leveren wij onze producten zowel lokaal als nationaal. Als een bestelling voor 12:00 besteld is, verzenden wij de bestelling nog dezelfde dag. Per ongeluk het verkeerde merk of type inkt besteld? Binnen 14 dagen kunt u deze retourneren. Daarnaast hebben wij een assortiment met ruim 10.000 items.