HP toner

HP toner

Heeft u een nieuw HP toner nodig voor uw HP laserjet printer? Dan bent u bij ITHC aan het juiste adres. U kunt bij ITHC terecht voor de meest voordelige printerbenodigdheden online! 

HP toner kopen

Wanneer u een nieuw HP toner wilt kopen voor uw HP printer, is het belangrijk om een aantal punten te controleren. Niet alle cartridges zijn geschikt voor alle printers. Bij ITHC wordt het heel makkelijk gemaakt voor u door het categorieën venster links op de pagina. Omdat u op zoek bent naar een HP tonercartridge, heeft u een HP laserjet printer. Wanneer u toch een inkjet printer heeft, moet u zoeken bij de inktcartridges. Bij de optie tonercartridges kunt u kiezen voor alle HP printers. Hierna krijgt u alle toner cartridges voor HP printers te zien. Wanneer u de gewenste toner heeft gekozen naar kleur, prijs en formaat, kunt u nog controleren of de toner geschikt is voor uw HP printer. Uw type en serienummer van de printer kunt u vinden op de printer. In de beschrijving van het product op ITHC kunt u controleren of uw printer geschikt is voor de toner. Ook kunt u ervoor kiezen om de naam van uw printer in te typen op de zoekbalk, dan verschijnen alle opties die geschikt zijn voor uw printer.

HP toner bij ITHC

Alle HP toners bij ITHC voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De huismerk toners voor HP zijn zeker zo goed als de originele toners van HP, alleen de prijs maakt het verschil. Ook kan ITHC de cartridges 100% vullen, dit betekent dat u meer afdrukken kunt maken. Bij ITHC ontvangt u een levenslange garantie op de huismerk cartridges, dit houdt in dat u altijd recht heeft op een vervanging wanneer uw product niet goed is. 

Bent u enthousiast en wilt u uw HP toner kopen bij ITHC? Kijk dan snel verder bij de categorieën en vind uw juist optie. Komt u er niet uit? Neem dan contact op of kom langs in de winkel in Hengelo.