Inktcartridge HP

Inktcartridge HP

Bij ITHC hebben wij verschillende inktcartridges tot onze beschikking onder andere van het merk HP. Wanneer u bij Inkt-en-Toners.nl besteld, weet u zeker dat u kiest voor goede kwaliteit. U kunt langskomen in onze fysieke winkel in Hengelo, of neem een kijkje op onze website. 

Inktcartridge HP bij Inkt en Toners

Wanneer u besluit om inktcartridges van HP bij Inkt en Toners te bestellen, heeft dit veel voordelen. Zo kunnen lokale ondernemers bij bestellingen boven de €29,- gebruik maken van gratis verzending. Elke bestelling verzenden wij nog dezelfde dag, als de bestelling is geplaatst voor 12:00. Heeft u toch per ongeluk inkt van het verkeerde merk of type gekocht? Dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren. Daarnaast kunt u bij vragen en problemen altijd contact opnemen met de klantenservice. Door onze ruime ervaring weten wij welke inktcartridges en tonercartridges er in uw printer passen. Met een assortiment van ruim 10.000 producten, heeft u dus genoeg keuze om bij ITHC te bestellen. 

Welke inktcartridge voor mijn HP printer?

Er zijn verschillende inktcartridges te koop voor uw HP printer. Het kan zo zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Onze klantenservice staat daarom voor u klaar om de passende inktcartridge voor uw printer te vinden. Daarnaast kunt u zelf ook makkelijk de inktcartridge voor uw printer zoeken. Typ als eerste het merk van uw printer in het zoekvenster hierboven de pagina. Daarna wordt u vanzelf naar de juiste cartridge doorverwezen.

Garantie op uw HP inktcartridge


Wanneer u problemen ondervindt met het installeren van uw HP inktcartridge kunt u contact met ons opnemen. In 90% van de gevallen kunnen wij het probleem verhelpen door middel van het geven van informatie via de telefoon of e-mail. Als dit niet lukt geven wij u een vervangend product in de plaats. Wij geven levenslange garantie op de cartridges wanneer deze defect blijken te zijn.